YRITYSESITTELY

Sushibar-ravintolakonsepti yhdistää japanilaistyylisen ruoan ja skandinaavisen muotoilun. Konsepti on lähtökohtaisesti paikallinen: jokaisella Sushibarilla on oma, alueen ominaispiirteistä ja tunnelmasta nouseva luonteensa. Sushibar kehittyy jatkuvasti. Päätökset tehdään yhdessä henkilökunnan kanssa, ympäristökysymykset huomioiden.

Meille on kunnia-asia, että Sushibar tarkoittaa laatua ja mielenkiintoisia tuotteita sekä ruoka-, että juomapuolella. Suomi ja Japani jakavat yhteisiä esteettisiä mieltymyksiä: Sushibar laajantaa tätä ajattelumallia muotoilusta myös ruoan puolelle. Rohkeista yhdistelmistä syntyy tasapainoinen kokonaisuus.

Sushibarin henkilökunta on konseptin sydän. Käyttämämme raaka-aineet ovat ensiluokkaisia, ja haemme jatkuvasti parempia tapoja toimia. Viinien kohdalla luotamme talon omaan osaamiseen ja maahantuontiin. Uskomme huolella valmistettuihin tuotteisiin, jotka paljastavat maistajalle alkuperänsä. Samalla tapaa, yksityiskohtia hiomalla, takaamme myös ruoan ensiluokkaisuuden.

Mukana Sushibarin suunnittelussa ovat kotimaiset, nousevat tekijät: sisustusarkkitehti Eliisa Korpijärvi, Korpijärvi Design; AD Johannes Ekholm, TSTO; kuvittaja Pietari Posti, Agent Pekka. Yhteistyökumppaneina toimivat suomalaisen muotoilun huippunimet, mm. Artek ja Marimekko.

Tervetuloa syömään tai lasilliselle!

Terveisin,
Sushijengi